Programegyeztetés a SZEOSZ-szal

ÉVINDÍTÓ KONFERENCIA – ÚJ LENDÜLETTEL A MOZGÁS ÉVÉBEN!

 

2024. január 27-28-án a Szabadidősport-eseményszervezők Országos Szövetsége (SZEOSZ) kétnapos siófoki konferenciáján egyesületünket -a Szarvasi Úszó, Vízilabda és Szabadidő Egyesületet - Rohonyné Urbancsok Zsuzsa a Futó Szakosztály vezetője valamint Demeter Orsolya és Tárnyik Ildikó vezetőségi tagok képviselték.

A résztvevőket Péter Attila, a SZEOSZ elnöke és Dr. Szélpál Tamás a SZEOSZ főtitkára köszöntötte, majd az eseményt Révész Máriusz, aktív Magyarországért felelős államtitkár nyitotta meg, és örömmel tájékoztatta a jelenlévőket a Köztársasági Elnök Asszony határozatáról, mely arról szól, hogy 2024 a Mozgás Éve.  A sportszakemberek, szakértők és orvosok bevonásával a Mozgás Évéhez kapcsolódva, kidolgozás alatt van az a stratégia, amely minél több magyar embert hozzásegít a rendszeres mozgáshoz és ezáltal az egészséges életmódhoz.

A szombati nap szakmai előadásai után az este egy közös, jó hangulatú kvízműsorral zárult, a vasárnap reggel pedig egy közös Balaton-parti futással indult. A vasárnapi szakmai program harmadik előadója egyesületünk képviselője - Rohonyné Urbancsok Zsuzsa volt, aki bemutatta a SZUSE rövid történetét, és az úszó és futószakosztály szabadidős versenyszervezői tevékenységét.  A jelenlévők elismeréssel nyilatkoztak a szarvasi programok változatosságáról, és többen jelezték, hogy eljönnek Szarvasra versenyezni.

Nagyon tartalmas két nap volt. A rendezvényén résztvevő sportszervezők egyetértettek abban, hogy kizárólag közösen, a közös célt szem előtt tartva kell dolgozzanak azért, hogy a szabadidősport valóban élményt nyújtson, és közösségi teret biztosítson mindenki számára,  a Mozgás Évében kiváltképp.

Dr. Darida András a SZUSE elnöke

 

A rendezvény fotói ITT

 

Teljes cikk:

https://szeosz.hu/szeosz-evindito-konferencia-uj-lendulettel-a-mozgas-ev...

A Szarvasi 7 cikke:

https://www.szarvasihet.hu/2024/02/03/szarvasiak-a-szeosz-evindito-konfe...

 

Hír: