2010-ben Szarvas legjobb sportolói a SZUSE versenyzői

     Nagy Attila beszámolója nyomán

A Szarvas és Vidéke hetilap 15. éve szavaztatja meg olvasóival, hogy kit tartanak a város legjobb sportolójának. A kezdeti időkben 300 már háromszáz szavazattal is nyerni lehetett. Ehhez képest ma már 1000-nél is többet gyűjtött az idei női nyertes. A szavazás során három pont járt az
első helyért, kettő a másodikért és egy a harmadikért. Ezek összesítése adta meg a végső eredményt. A Polgármesteri Hivatalban elhelyezett gyűjtőládába 1017 szavazószelvény érkezett, ami a szavazás történetében a legtöbb.

A csütörtöki testületi ülés előtt adták át a legjobbaknak járó díjat, a serlegeket. Az idén az olvasók szavazatai szerint két úszó lett az év legjobb sportolója.  A lány sportolók közül Nagy Noémi, míg a fiúk között pedig Uhljar Viktor nyert, aki egyébként országos ranglistavezető is. Szorosan mellette, Ganyecz Zalán is megérdemelten került dobogóra, aki egész évi magas színvonalú munkájával és sikereivel nagyban hozzájárult a SZUSE sikereihez.

A Szarvas és Vidéke a városi sportklubok ajánlása alapján az elmúlt év végén hozta nyilvánosságra a szavazás eredményét.

A hölgyek között Nagy Noémi utcahosszal, több mint 1500 szavazattal nyert Melis Vivien karatés és Csernik Pálma asztaliteniszező előtt. A fiúknál már fej-fej melletti verseny alakult ki, mindössze 14 szavazat döntött Uhljar Viktor javára Ganyecz Zalán ellenében.

Mindkét nemből az első három díjazott egy-egy serleget vehetett át, amit Giricz Katalin, a sportbizottság elnöke, valamint Babák Mihály polgármester adott át nekik.

 

Köszönjük mindhármotoknak, hogy öregbítettétek az egyesület hírét!

 

Hír: